In januari 2018 heb ik via de mail contact gezocht met Arine Lugtigheid. In de mail beschreef ik last te hebben van een hoge adem, druk op mijn borstkas (het gevoel alsof mijn hart en longen eruit sprongen) en een heftige pijn in mijn rug. Verder gaf ik in de mail aan dat mijn lichaam me op dat moment behoorlijk in de weg zat en het mij belemmerde in mijn functioneren (opgejaagd gevoel).

Een paar uur na het versturen van de mail kreeg ik al antwoord met de vraag wanneer ik naar haar toe kon komen. Een paar dagen later was mijn eerste ervaring met de acupunctuur. Het deed me heel goed dat ik zo snel terecht kon.

Nu is het april 2018, ik heb 5 sessies gehad en ik voel me veel meer in balans. Ik had nooit gedacht dat ‘naaldjes’ zoveel voor me zouden kunnen betekenen.

In iedere sessie neemt Arine ruim de tijd om naar je te luisteren en daarbij stelt ze veel vragen over je welbevinden. Door deze vraagstelling vormt Arine een beeld van de klachten waardoor ze vervolgens weet waar te prikken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de sessies altijd als zeer aangenaam ervaar. Arine is begripvol en onderbouwt haar begrip met termen uit de Chinese geneeskunde. Ze geeft tips voor het dagelijks leven en benadrukt altijd dat ik zelf kan testen wat het beste bij mij past. Arine legt haar handelingen, die betrekking op het prikken hebben, uit en ik vind dat enorm interessant.

Ik raad iedereen Acupunctuur Lugtigheid aan, het heeft voor mij een enorm verschil gemaakt.