Tarieven  

Een consult duurt 45 tot 60 minuten en kost € 65,00. 

Een consult voor kinderen tot en met 15 jaar duurt ongeveer 45 minuten en kost € 45,00.

U kunt pinnen of contant betalen. Na de behandeling ontvangt u een factuur die u bij uw zorgverzekeraar kunt declareren.  

Adviesconsult  

Het is mogelijk om kosteloos en vrijblijvend een adviesconsult aan te vragen. Dit consult duurt maximaal 30 minuten en hierin zal ik met u de klacht verkennen en aangeven wat ik met acupunctuur voor u kan betekenen. 

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVA, Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Behandelingen worden (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar als u een aanvullen pakket heeft. Acupunctuur valt onder alternatieve geneeswijzen.

Als u precies wilt weten wat er vergoed wordt kunt u op de website van uw zorgverzekeraar kijken of contact met ze opnemen. 

Een lijst met verzekeraars en vergoedingen kunt u ook vinden op www.NVA.nl.

Kwaliteitswaarborg en klachtenregeling

Beroepsvereniging NVA waarborgt de kwaliteit van mijn praktijk en behandelingen doordat zij eisen stellen aan mij als therapeut. Zo volg ik onder andere geregeld nascholingen ter bevordering van mijn kennis en professionaliteit. 

KAB

Tevens ben ik aangesloten bij de KAB, Koepel Alternatieve Behandelwijzen. De KAB is een overkoepelende organisatie voor verschillende beroepsverenigingen voor alternatieve geneeswijzen zoals de NVA. Zij waarborgen tevens de kwaliteit van de therapeuten die bij hen zijn  aangesloten.

Mocht u een klacht hebben over de manier waarop u bent behandeld of bejegend dan kunt u dat in eerste instantie bij mij melden en daar eventueel ook melding van maken bij de beroepsvereniging. 

Mocht het niet naar tevredenheid worden opgelost dan kunt u de geschilleninstantie van de KAB inschakelen. Voor meer informatie over de KAB en de NVA kunt u klikken op het logo hier naast.