Werken in de zorg past bij mij. Van huis uit ben ik maatschappelijk werker en heb ik altijd grote affiniteit gehad met het welzijn van de mens in de brede zin van het woord. 

Later raakte ik geïnteresseerd in acupunctuur, ging naar een open dag van de opleiding en na zelf een keer behandeld te zijn wist ik het: “Dit wil ik mensen ook kunnen geven.” 
Het mooie aan Chinese Geneeswijzen vind ik de holistische benadering waarin fysiek en gevoel in verbinding staan met elkaar. Ik heb passie voor mijn vak en doe het met groot plezier en toewijding. Ik raak altijd weer enthousiast als ik de positieve effecten zie van acupunctuur. 

Naast mijn klassieke opleiding aan de Traditional Chinese Medicine Academie (TCMA), bezoek ik zeer regelmatig trainingen en workshops. 

De afgelopen jaren heb ik mij op het gebied van de emotionele en mentale klachten gespecialiseerd door verschillende scholingen op dat gebied te volgen. 

In 2013 heb ik mij geschoold in de Kiko methode, een zeer effectieve japanse vorm van acupunctuur. Jaarlijks volg ik verdiepende Kiko workshops. 

Sinds 2014 geef ik les en begeleid stages aan de Traditional Chinese Medicine Academie Nederland.